7 Ιουν 2007

Ταχυδακτυλουργία Τραβηγμένη!!

Εδώ και καιρό έχει γίνει ντόρος και ακούω από γνωστούς και άσχετους που συνήθως σκάνε σε μια παρέα όταν κάνω κάποιο ταχ/κό τρυκ ότι είδε κάποιον να κάνει κάτι που δεν εξηγείται με επιστημονικούς όρους ότι αν και τον ξέρανε σαν ταχ/γό αυτό που έκανε δεν ήταν τρύκ αλλά κάτι το "Μαγικό" και άλλα πολλά.

Ας περάσω και σε λίγο πιο προσωπικό επίπεδο.
Πέρνω το θάρος και ξεκινάω αυτό το θέμα γιατί ένας πολύ καλός μου φίλος στην ουσία είχε γίνει τσιράκι του ότι και καλά θα του μάθει/δίξει κλπ. ενώ δεν ήταν κάτι σπουδαίο. Δηλαδή επειδή έκανε μια αιώρηση, περιγραφή που όμως έκανε μπαμ ότι ήταν ταχυδακτυλουργικό κόλπο που μετέπειτα την είδα κι εγώ όταν είχαμε βγεί για καφέ, κι ο φίλος μου έκανε σαν χάνος. Κρατίθηκα να μην χαλάσω εκείνη την στιγμή το κόλπο του και σιγά σιγά εξήγισα στον φίλο μου, τι πραγματικά συμβαίνει και μετά από αρκετή συζήτηση του έδειξα πως εκτελείται η συγκεκριμένη αιώρηση, κάτι που είναι ρητώς αντι-ιδεολογικό για τους ταχυδακτυλουργούς και κατακριταίο αλλά ήταν για το καλό για να ξεκολλήσει ένας στην ουσία τρομαγμένος άνθρωπος πόσο ακόμα φίλος.

Δεν το προτείνω σε φίλους επαγγελματίες ταχυδακτυλουργούς να ακολουθήσουν το παράδειγμα αυτό, έγινε καθαρά μεμονομένα μόνο για έναν άνθρωπο που είχε συγκεκριμένη περίπτωση..

DISCLAIMER
Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να χαλάσω την διάθεση/μέρα κάποιου αποκαλύπτοντας την πρακτική του σαν ταχ/κό κόλπο, ξέρω πως είναι να σου γκρεμίζουν κάτι που έχεις χτύσει με κόπο, αλλά αν φτάνει στο σημείο της κοροϊδίας ή της ατιμίας, τότε θα επέμβω όπως καλύτερα μπορώ για το μέγιστο καλό..

Εύχομαι τα καλύτερα και περιμένω τα σχόλιά σας..!! ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: